Polskie Forum Naturystyczne Strona Główna Polskie Forum Naturystyczne
Miejsce dyskusji, wirtualnych spotkań polskich naturystów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload
PSN
 Ogłoszenie 

INAUGURACJA TERM RZYMSKICH - CZELADŹ:

:: 9.10.2010 ' Termy Rzymskie w Pałacu Saturna - Czeladź"'

IMPREZY NATURYSTYCZNE:

:: Wrzesień - Październik 2010 'VII NN na Fali - dyskusja o terminie"'

Poprzedni temat «» Następny temat
Już po - V Nocy Naturystów W Aquaparku Fala Łódź
Autor Wiadomość
bilbolodz
Przyjaciel Naturystów

Wysłany: 2010-01-18, 08:31   Już po - V Nocy Naturystów W Aquaparku Fala Łódź

Witam,

W imieniu Fali chciałem Was zaprosić na V Noc Naturystów, która odbędzie się 13 lutego 2010 w godzinach 21:15-01:00.
Cytat:

Łódzki Aquapark Fala po raz kolejny organizuje popularną w całej Polsce Noc Naturystów. To już piąta edycja!
Impreza zaplanowana na 13 lutego 2010 r. (sobota) rozpocznie sie o godzinie 21:15
i potrwa do 01:00 w nocy. W programie tego cyklicznego wydarzenia jak zwykle przewidziano mnóstwo atrakcji.

Zajęcia AquaAerobiku, stacja z nurkowaniem i skuterami wodnymi oraz gry i zabawy sportowe to tylko rozgrzewka. Aby było jeszcze cieplej w Świecie Saun tradycyjnie odbywać się będą aromatyczne naparzania i degustacja owocowych herbat i egzotycznych owoców.
Jednak największą tegoroczną niespodzianką będzie MALOWANIE CIAŁA i wybory Miss Kolorów!
Uczestnicy imprezy będą także mieli możliwość skorzystania z masaży i zabiegów Spa & Wellness (po uprzedniej rezerwacji).
Warunkiem uczestnictwa w imprezie jest wykupienie biletu wstępu i stosowanie się do zasad panujących wśród naturystów. Impreza jest skierowana do osób pełnoletnich, par oraz małżeństw. Na imprezie mogą pojawić się "single" pod warunkiem, że są oni znani innym uczestnikom i przynajmniej dwie osoby uczestniczące w imprezie za nich zaświadczą.

Program Piątej Nocy Naturystów:
Zajęcia na Hali Basenowej
21:30 – Gry i zabawy zespołowe na basenie sportowym
22:00 – Nurkowanie i wyścigi skuterami wodnymi
22:30 – AquaAerobik
23:30 – Malowanie ciała
00:00 – Wybory Miss Kolorów
00:45 – Piętnaście minut dla fotografów – w wyznaczonym przez organizatorów miejscu

Atrakcje w Świecie Saun
22:00 – 1:00 Sesje aromaterapeutyczne w saunach: owocowe, leśne, miętowe, ziołowe

Podczas każdej z sesji Goście otrzymają herbaty smakowe oraz poczęstunek w postaci różnorodnych, egzotycznych owoców.
Rezerwacji masaży i zabiegów w Spa&Wellness należy dokonywać do 8 lutego 2010 r. pod numerem telefonu: 042 630 50 65.
Podobnie jak przy poprzednich imprezach zakazane jest używanie aparatów fotograficznych i innych urządzeń rejestrujących.

Więcej szczegółów n/t moim BLOGU www.basen.lodz.pl oraz stronie Aquaparku (wkrótce).
Ostatnio zmieniony przez MiB 2010-02-14, 02:45, w całości zmieniany 1 raz  

misiek84
Webmaster

Kto pisze: Mężczyzna
Wysłany: 2010-01-18, 08:47   

hehe, niezle zgranie czasowe z wczorajszymi "wyborami"

i pieknie, gratuluje zdolnosci negocjacyjnych, z deklaracja poczekam na malzonke, bo ma w ten weekend akurat zajecia :-(

summer.time.77

Wysłany: 2010-01-18, 08:55   

Dziekujemy za prawie oficjalne informacje

Hotel mamy juz zaklepany :mrgreen:

Zastanawialem sie gdyzby z nazwy imprezy zniknela nazwa "Naturystyczna" czy nie bylo by mniej niezdrowego szumu wokol naszego spotkania. choc to tylko takie pierwsze płytkie przemyslenia ...

tgniw

Wysłany: 2010-01-18, 09:40   

summer.time.77 napisał/a:

Zastanawialem sie gdyzby z nazwy imprezy zniknela nazwa "Naturystyczna" czy nie bylo by mniej niezdrowego szumu wokol naszego spotkania. choc to tylko takie pierwsze płytkie przemyslenia ...

Ja napisze, ze jeden z organizatorow imprezy pod Poznaniem dosc zrecznie zalatwil sprawe, gdzie w imprezie mogly uczestniczyc tylko osoby pelnoletnie. A mianowicie - nigdzie w nazwie nie pojawily sie slowa "naturystyczna" czy "naturystow". Jak dobrz pamietam - nazwal on impreze - "Wieczorem Adama i Ewy" (prosze mnie poprawic jezeli cos pokrecilem).

Jego zdaniem, z ktorym ja sie rowniez zgadzam - byl to rozsadny kompromis. Z jednej strony - zgodnie z wola wlascicieli obiektu dzieci nie uczetniczyly w imprezie, a z drugiej - nikt nie nazwal tej imprezy naturystyczna.

Pozdrawiam

MiB
Założyciel Forum

Wysłany: 2010-01-18, 09:48   

Miło, że Fala powraca do organizacji imprezy, przykro, że w NN nie będą mogły uczestniczyć rodziny z dziećmi...

piotr.k

Wysłany: 2010-01-18, 10:45   Oficjalnie na temat V Nocy Naturystów na łódzkiej Fali

Drodzy forumowicze!

Informacja dot. V Nocy Naturystów jest oficjalna:
Mam nadzieję MiB, że nie masz mi za złe wrzucenia linków :)
link do strony Aquaparku z informacją:

http://www.aquapark.lodz.pl/noc_naturystow.php

więcej informacji dostępne również na forum Aquaparku Fala, gdzie można pytać o co się tylko chce :):

http://aquapark.lodz.pl/f...53639fd4dd962e2

Pozdr.

Piotr K.
Ostatnio zmieniony przez piotr.k 2010-01-18, 10:46, w całości zmieniany 1 raz  

smakciszy

Wysłany: 2010-01-18, 10:46   

Brawo dla Fali.Temat puściłem dalej do znajomych.Pamiętajcie ,że można połaczyć impreze z Walentynkami.Gdzie można rezerwować wstęp i czy tak jak zawsze można być za dopłatą wcześniej na obiekcie?

piotr.k

Wysłany: 2010-01-18, 10:52   Rezerwacje

Rezerwacji można dokonać podobnie, jak poprzednio... wpłata na konto, e-mail: impreza@aquapark.lodz.pl

wszelkie szczegóły na stronie, oraz w regulaminie imprezy:

Info ze strony:
Cena i rezerwacje

Cena promocyjna biletu wstępu to 65 zł (hala basenowa + Świat Saun).
Warunkiem skorzystania z promocji jest wpłata pieniędzy na konto Aquaparku do 8 lutego włącznie.
Po tym terminie cena biletu wynosić będzie 70 zł.

Aby skorzystać z promocyjnej oferty i wcześniej zarezerwować bilety wstępu prosimy
o przesyłanie maili na adres: impreza@aquapark.lodz.pl zawierających:

* imiona i nazwiska osób, dla których chcecie Państwo zakupić bilety,
* zeskanowane lub wygenerowane elektronicznie potwierdzenie wykonania przelewu na konto:

Aqua Park Łódź
Al. Unii Lubelskiej 4, 94-208 Łódź
WBK Bank Zachodni, Numer konta: 76 1090 1304 0000 0001 0874 1932
UWAGA: w tytule przelewu należy KONIECZNIE podać imiona i nazwiska osób, za które dokonywana jest wpłata!

W mailu zwrotnym otrzymają Państwo zasady uczestnictwa oraz imienne numerowane zaproszenie na imprezę, którego okazanie będzie uprawniało do wejścia na Noc Naturystów bez kolejki.

Za dopłatą 20 zł możliwe jest zakupienie całodniowego biletu upoważniającego do wejścia do Aquaparku (baseny + Świat Saun) już od godziny 09:00 i pozostanie na imprezie.

Pozdr.

Piotr K.

bilbolodz
Przyjaciel Naturystów

Wysłany: 2010-01-18, 10:59   

Mam prośbę:

Parę osób w prywatnych rozmowach oferowało wsparcie w postaci "dobrych wejść w TV". Może warto by zainteresować media imprezą? Obiekt duży pomieścimy się a i "news jest" bo malowanie ciał i wybory Miss to brzmi ciekawie....

Piotr

piotr.k

Wysłany: 2010-01-18, 11:06   

Czemu nie,

Co konkretnie proponujesz Piotrze?
Chętnie też porozmawiam z Twoimi znajomymi na ten temat.
Tym bardziej, że i program imprezy szykujemy trochę ciekawszy :)
My i tak zainteresujemy lokalne media tą sprawą. Ale jeśli ktoś z forumowiczów może pomóc ze "swoimi" mediami, to bardzo proszę.

e-mail możecie otrzymać od MiB, lub od Bilbolodz.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za każdą pomoc w nagłośnieniu imprezy.

Piotr K.

bilbolodz napisał/a:
Mam prośbę:

Parę osób w prywatnych rozmowach oferowało wsparcie w postaci "dobrych wejść w TV". Może warto by zainteresować media imprezą? Obiekt duży pomieścimy się a i "news jest" bo malowanie ciał i wybory Miss to brzmi ciekawie....

Piotr

piotr.k

Wysłany: 2010-01-18, 11:22   

dzięki "smakciszy"

miejmy nadzieję, że frekwencja na obecną imprezę dopisze :)

Pozdrawiam

Piotr K.

smakciszy napisał/a:
Brawo dla Fali.Temat puściłem dalej do znajomych.Pamiętajcie ,że można połaczyć impreze z Walentynkami.Gdzie można rezerwować wstęp i czy tak jak zawsze można być za dopłatą wcześniej na obiekcie?

grommit

Wysłany: 2010-01-18, 22:15   Re: V Noc Naturystów W Aquaparku Fala Łódź

bilbolodz napisał/a:
Witam,
Impreza jest skierowana do osób pełnoletnich, par oraz małżeństw. Na imprezie mogą pojawić się "single" pod warunkiem, że są oni znani innym uczestnikom i przynajmniej dwie osoby uczestniczące w imprezie za nich zaświadczą.

Czy z wspomnianego wyżej akapitu należy wnosić, że rodziny z dziećmi nie będą wpuszczane czy jedynie że nie mogą na imprezę przyjść samodzielnie osoby poniżej 18-tego roku życia?

misiek84
Webmaster

Wysłany: 2010-01-18, 22:20   

skierowana do osob pelnoletnich = wstep na impreze tylko dla osob pelnoletnich

grommit

Wysłany: 2010-01-18, 22:24   

misiek84 napisał/a:
skierowana do osob pelnoletnich = wstep na impreze tylko dla osob pelnoletnich

Wierzyć mi się nie chce, naprawdę? Rodziny z dziećmi niemile widziane? Piotr, możesz to potwierdzić lub zaprzeczyć? "Fala" przestraszyła się byłego radnego byłej LPR, którego wyśmiała nawet prokuratura umarzając postępowanie?

bilbolodz
Przyjaciel Naturystów

Wysłany: 2010-01-18, 22:58   

grommit napisał/a:
Wierzyć mi się nie chce, naprawdę? Rodziny z dziećmi niemile widziane? Piotr, możesz to potwierdzić lub zaprzeczyć? "Fala" przestraszyła się byłego radnego byłej LPR, którego wyśmiała nawet prokuratura umarzając postępowanie?

Tak, impreza jest +18.

Piotr

tgniw

Wysłany: 2010-01-18, 23:12   

Mam propozycje dla kolegow Grommita i MiB.

Z tego co sie orientuje uprawiacie naturyzm rodzinny. Jezeli to prawda, to proponuje aby kazdy z Was oddzielnie i niezwlocznie napisal do Dyrekcji Fali szczery list z informacja, ze takie postanowienie 18+ Was dyskryminuje. Proponuje uzasadnijcie dokladnie na czym ta dyskryminacja polega i dlaczego jest dla Was i waszych dzieci krzywdzaca.

Nie wiem czy to na Dyrekcji Fali zrobi jakiekolwiek wrazenie, ale sprobowac warto. Najwiekszym bledem jest "nicnierobienie". A jak sprobujecie to moze pojawi sie jakas szansa, ze dla Was zrobia wyjatek?

Czy taki list cos naprawde zmieni w postawie Dyrekcji FALI to tego niestety nie wie nikt. Ale powtorze raz jeszcze - sprobowac nie tylko warto, ale i trzeba... .

grommit

Wysłany: 2010-01-19, 00:29   

Piszę tutaj z prośbą do Piotra, aby treść tego posta przekazał dyrekcji "Fali". Organizowanie imprezy naturystycznej tylko dla dorosłych niezmiernie mnie smuci. Od niemal dziesięciu lat organizuję i współorganizuję imprezy naturystyczne w różnej skali i jeszcze żadna z nich nie miała ograniczeń dotyczących osób nieletnich. To kuriozalna decyzja bo:

1. Nie mamy pod ręką żadnych dziadków, babć, opiekunek, itd., z którymi moglibyśmy zostawić dzieci. Nie możemy ich oddać do żadnej "przechowalni dzieci". Nie mamy fizycznej możliwości uczestniczenia w imprezie bez dzieci.

2. Gdybyśmy nawet mieli, to nasze dzieci od zawsze uczestniczyły z nami w imprezach, także tych w Łodzi. Traktują je jako frajdę. Nie wiem, jakbyśmy im wytłumaczyli, że nie mogą z nami pojechać na basen, skoro zawsze jeździły. Zawiedlibyśmy zaufanie naszych dzieci.

3. Określenie "impreza tylko dla dorosłych" posiada erotyczny kontekst, niezależnie od tego, jakie były intencje kierownictwa "Fali". Obawiamy się, że taki charakter imprezy może być dwuznacznie odczytany przez niektórych uczestników i zachęcić je do zachowań, które z naturyzmem nie mają nic wspólnego. Organizatorzy mogą oczywiście apelować o "naturystyczne zachowanie", ale obawiam się, że będzie to wołanie na puszczy. Nie zdziwię się, jak ratownicy zamiast doglądać bezpieczeństwa kąpiących się będą musieli napominać migdalące się w jacuzzi pary, a te będą zdziwione o co chodzi: przecież impreza jest "tylko dla dorosłych", prawda?

4. Czy "Fala" chce tego czy nie, jej stanowisko w kwestii uczestnictwa dzieci (w sytuacji gdy na poprzednich imprezach dzieci były) odczytywane jest jako zajęcie stanowiska w sporze politycznym i światopoglądowym po stronie jednej z partii. Przypomnijmy, że w tej sprawie organ państwa, czyli prokuratura, zajął jednoznaczne stanowisko odmawiając wszczęcia postępowania, tym samym ponad wszelką wątpliwość przesądzając o legalności imprez z dziećmi.

Mimo tak jasnego stanowiska, "Fala" wprowadza zasadę dyskryminującą rodziny, tym samym przedkładając poglądy jednej z partii politycznych (a dokładnie: jednego z przedstawicieli partii politycznych) ponad zasady obowiązującego prawa.

5. Last but not least, decyzja jest niekorzystna dla "Fali" jako przedsiębiorstwa komunalnego. Zawężając grono uczestników do osób dorosłych, zmniejsza przychody z "Nocy Naturystów". To nieracjonalne biznesowo, bo koszty imprezy są niezależne od tego, czy rodziny wezmą w niej udział czy nie. To zwykła niegospodarność. Gdybym płacił podatki w Łodzi nie omieszkałbym zapytać swojego radnego, co sądzi na temat niegospodarnego zarządzania majątkiem miejskim oraz wspomnianego już angażowania spółek komunalnych po stronie jednej z partii. Nie wątpię, że radny chętnie powtórzyłby to pytanie.

Jak widać z powyższego, "Fala" jedną nieprzemyślaną decyzją wystawiła się na zarzut dyskryminacji rodzin, uczestniczenia w dwuznacznych moralnie przedsięwzięciach "tylko dla dorosłych", naruszania prawa, zaangażowania w politykę i niegospodarności. My na forum jesteśmy mili i grzeczni, ale brukowce nie będą się cackać. Oczyma wyobraźni widzę tytuły krzyczące w "Fakcie" czy innym "Superekspresie": "Fala wyprasza rodziny, żeby zrobić miejsce dla swingersów!", "Seks-impreza na koszt podatnika!".

Apeluję do kierownictwa "Fali", aby nie strzelało sobie samobója i zmieniło zasady "Nocy naturystów" póki jeszcze można i dopuściło rodziny z dziećmi.

oni4550kielce

Wysłany: 2010-01-19, 06:14   re

bilbolodz napisał/a:
grommit napisał/a:

Tak, impreza jest +18.

Piotr

Czy oznacza to zakaz wstępu dla - 18 ? również pod opieką dorosłych czy tylko formalnie (aby się nie narażać LPR) oficjalnie tylko dla +18 ?

summer.time.77

Wysłany: 2010-01-19, 08:37   

grommit napisał/a:
... Oczyma wyobraźni widzę tytuły krzyczące w "Fakcie" czy innym "Superekspresie": "Fala wyprasza rodziny, żeby zrobić miejsce dla swingersów!", "Seks-impreza na koszt podatnika!"...

Caly czas o tym pisze i tego sie niestety obawiam najbardziej. Nie chce byc zlym prorokiem ale znajac chec sensacyjnej pisaniny na pograniczu prawdy tak wlasnie bedzie

Ktos chce sie zalozyc?

nasza mloda nigdy z nami nie byla na NN ale zakazywanie jej pokazywania sie na tej imprezie bardzo mi sie nie podoba. Dla mnie naturyzm to nic wyjatkowego. Jest normalny, oczywisty i jak najbardziej rodzinny. No bo niby dlaczego zabraniac dziecku w czym nie ma absolutnie nic zlego? Bardziej sie onawiam jak patrzy w sklepie na Cole i Chipsy niz jak na plazy sciaga gacie :mrgreen:

Podpisujemy sie pod apelem grommitowstwa :-)

ps. pozdro dla dzieciaczkow z fluorescyjnymi gadzatami na wczesniejszych imprezach :-)

misiek84
Webmaster

Wysłany: 2010-01-19, 09:08   

przeciez juz o tym bylo... IMO dobrze ze bedzie jakakolwiek impreza, bo to oznacza ze pomysl nie zostal zarzucony i jest szansa z czasem na wiecej (czyt. uczestnictwo dzieci)
grommit napisał/a:
Zawężając grono uczestników do osób dorosłych, zmniejsza przychody z "Nocy Naturystów". To nieracjonalne biznesowo, bo koszty imprezy są niezależne od tego, czy rodziny wezmą w niej udział czy nie.

ile osob nie wiezmie udzialu ze wzgledu na brak wstepu dla dzieci? 15-20? czyli w przeliczeniu fala "nie zarobi" moze ze 300-400zl
a ile kosztuje zly marketing i wnioski do prokuratury, nawet najbardziej idiotyczne? ile osob nie pojdzie na Fale bo to siedlisko zla i pedofilii? sorki, ale jak juz analizowac sytuacje to porzadnie i od obu stron

PS. IMO dzieciaki powinny miec wstep jak najbardziej... ale wiele innych rzeczy w PL tez bym poprawil, na tej zasadzie :-P

summer.time.77

Wysłany: 2010-01-19, 09:26   

misiek84 napisał/a:
przeciez juz o tym bylo... IMO dobrze ze bedzie jakakolwiek impreza, bo to oznacza ze pomysl nie zostal zarzucony i jest szansa z czasem na wiecej (czyt. uczestnictwo dzieci)
grommit napisał/a:
Zawężając grono uczestników do osób dorosłych, zmniejsza przychody z "Nocy Naturystów". To nieracjonalne biznesowo, bo koszty imprezy są niezależne od tego, czy rodziny wezmą w niej udział czy nie.

ile osob nie wiezmie udzialu ze wzgledu na brak wstepu dla dzieci? 15-20? czyli w przeliczeniu fala "nie zarobi" moze ze 300-400zl
a ile kosztuje zly marketing i wnioski do prokuratury, nawet najbardziej idiotyczne? ile osob nie pojdzie na Fale bo to siedlisko zla i pedofilii? sorki, ale jak juz analizowac sytuacje to porzadnie i od obu stron

PS. IMO dzieciaki powinny miec wstep jak najbardziej... ale wiele innych rzeczy w PL tez bym poprawil, na tej zasadzie :-P

masz racje choc ja nak najbardziej obawiam sie zlej prasy jak napisal grommit - o tym juz niebawem sie przekonamy :oops:

15-20 osob to 975-1300 zeta ;-)

KarolKatarzyna

Kto pisze: Para
Wysłany: 2010-01-19, 10:13   

mnie też poproszę o podpisanie się pod tym listem ,jeśli oczywiście grommowładny wyrazi zgodę. :-)

MiB
Założyciel Forum

Wysłany: 2010-01-19, 10:29   

Chciałem w imieniu naszej rodziny, napisać w punktach, co na ten temat uważamy, ale wszystko napisał już Grommit.

Popieramy Jego słowa i wysyłamy ten tekst do Fali.

bilbolodz
Przyjaciel Naturystów

Wysłany: 2010-01-19, 10:56   Re: re

grommit napisał/a:
Piszę tutaj z prośbą do Piotra, aby treść tego posta przekazał dyrekcji "Fali".

Hmm, ja już nie jestem pracownikiem Fali i zaproszenie na imprezę umieściłem "gościnnie" na prośbę pracowników Aquaparku. Większość argumentów grommita przekazywałem kierownictwo Aquaparku przed decyzją o organizacji imprezy i niestety nie spotkały się one z pełnym zrozumieniem.
Mamy teraz w gronie czytelników tego wątku pracownika Fali odpowiedzialnego za WWW i forum aquaparku (piotr.k) który zapewne Wasze sugestie przekaże.

oni4550kielce napisał/a:

Czy oznacza to zakaz wstępu dla - 18 ? również pod opieką dorosłych czy tylko formalnie (aby się nie narażać LPR) oficjalnie tylko dla +18 ?

Moim zdaniem dokładnie to oznacza, ale możesz spróbować sam przeczytać regulamin V Nocy Naturystów i może uda Ci się go jakoś "tfórczo" zinterpretować.

Piotr

misiek84
Webmaster

Wysłany: 2010-01-19, 11:24   

15-20 osob to 975-1300 zeta

20 wejsciowek x 65zl = 1300
jak od tego odejmiemy koszt dzialania obiektu (sprzatanie, prad, dodatkowe godziny pracownikow) + poczestunki w Świecie Saun, to zysk z tych 20 osob na pewno nie przekroczy 300-400zl... jakby mieli nizsze koszty to imprezy bylyby co tydzien :mrgreen:

smakciszy

Wysłany: 2010-01-19, 12:21   

Dzisiaj drugi dzień po oficjalnej informacji o V Nocy Naturystów.A już niektórzy z Was próbują storpedować tą jakże oczekiwaną impreze ogólnopolską.Panowie przystopujcie trochę.

MiB
Założyciel Forum

Wysłany: 2010-01-19, 12:54   

Nie torpedujemy Marku pomysłu, domagamy się jedynie NIEZBĘDNEJ korekty w Regulaminie - zgodnie z duchem tej Imprezy - Noce Naturystów na Fali od początku były przeznaczone dla par, małżeństw, "zaufanych singlii" i rodzin z dziećmi!

misiek84
Webmaster

Wysłany: 2010-01-19, 13:08   

MiB, ale to domaganie sie naprawde moze storpedowac cala idee... juz przy poprzedniej dyskusji pisalem: poczekajcie troche - niech 1-2 imprezy przejda bez negatywnego echa, to bedzie mozna rozmawiac o dzieciach...

zreszta, postawcie sie w sytuacji ludzi ktorzy o nocy naturystow decyduja - mimo najszczerszych checi kazdy boi sie problemow, wytykania palcami, a przede wszystkim utraty stanowiska

summer.time.77

Wysłany: 2010-01-19, 13:19   

misiek84 napisał/a:

...
zreszta, postawcie sie w sytuacji ludzi ktorzy o nocy naturystow decyduja - mimo najszczerszych checi kazdy boi sie problemow, wytykania palcami, a przede wszystkim utraty stanowiska

po imprezie zobaczymy kto mial racje :cry: co bylo lepsze dla samej imprezy. Zrobienie jej jako rodzinna czy wylacznie dla osob doroslych ...

bilbolodz
Przyjaciel Naturystów

Wysłany: 2010-01-19, 13:33   

po imprezie zobaczymy kto mial racje :cry: co bylo lepsze dla samej imprezy. Zrobienie jej jako rodzinna czy wylacznie dla osob doroslych ...

Jak na razie rzeczywistość wygląda tak, że imprezę +18 dało się zorganizować, impreza 0-99 była nie do zaakceptowania przez Aquapark. Czy rzeczywistość się jakoś zmieni? Czas pokaże, na pewno zależy to od samej imprezy i "passy jaką będzie się ona cieszyła" w różnych mediach.

Piotr

Odpowiedz do tematu